titanalogo

De totaaloplossing voor het kleinbedrijf

Home
Quicksupport

EU Datawet 2016: Hoe gaat u de data van uw klanten en eigen onderneming veilig stellen?

filesharing Iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van de diensten van Dropbox en WeTransfer. Het is eenvoudig in gebruik en (grote) bestanden kunt u gemakkelijk openen en delen. Het is echter de vraag hoe veilig deze diensten zijn en wat er gebeurt met uw bedrijfsdata, en als je de gebruikersvoorwaarden van Dropbox naleest is het eigendom van de geplaaste bestanden van Dropbox. Voor beide diensten is een uniek, zakelijk alternatief ontwikkeld, die de voordelen heeft gecombineerd en de veiligheid van uw data met één oplossing kan garanderen!

Het veiligstellen van bedrijfsdata is een actueel onderwerp. Hier leest u bijvoorbeeld dat ook Rijksoverheid nieuwe maatregelen neemt. Wilt u geen zorgen maken over mogelijke problemen van lekkende data, makkelijker (samen)werken en altijd toegang hebben tot uw bestanden? Dan is Nomadesk uw oplossing.

Veilig bestanden openen en delen
Het opslaan van bestanden in de cloud heeft een aantal voordelen. Zo kunt u ten eerste de bestanden vanaf ieder willekeurig device - zoals een computer, smartphone of tablet - online en offline benaderen. Daarnaast is het mogelijk om uw bestanden intern en extern veilig te delen met anderen. Het delen van bestanden is erg handig als u met anderen aan hetzelfde project werkt of als u bestanden met collega’s of personen buiten de organisatie wilt delen. Nomadesk is de oplossing om veilig met uw data om te gaan, op een gebruiksvriendelijke manier met uw bestanden te werken en deze (extern) te delen.

Back-up
Een ander voordeel van opslag in de cloud is dat het tegelijkertijd ook dient als een goede back-up. Zelfs als uw huis of zaak afbrandt en er van uw computer niets meer over is, zijn uw waardevolle data vanaf elk ander device gewoon weer te downloaden. Nomadesk heeft hier bovenop als extra beveiliging TheftGuard. Ieder Nomadesk dashboard heeft een uniek serienummer, waardoor u de toegang tot uw server kunt traceren. Indien uw computer verloren raakt of gestolen wordt, kunt u op afstand de bestanden op die computer 'vernietigen' van zodra iemand ze probeert te openen. Deze tracking stelt u zelfs in staat uw verloren mobiel toestel te lokaliseren via Google Maps.

Dashboard en veiligheid
Uw bestanden zijn belangrijk voor u en kunnen vertrouwelijk zijn. Met Nomadesk fileserver bent u er zeker van dat niemand toegang krijgt tot uw kritieke bestanden, tenzij u hen rechten toekent. Nomadesk voorziet in een dubbele beveiliging door enerzijds uw bestanden op uw computer te coderen en ze anderzijds over een beveiligde SSL-verbinding te back-uppen op de cloud server. Wanneer het Nomadesk dashboard gesloten is, zijn uw fileservers onzichtbaar en beveiligd via 256-bit encryptie. De documenten zijn enkel toegankelijk wanneer u inlogt via het Nomadesk dashboard, waarna de server toegankelijk wordt zoals een lokale harde schijf. U maakt gemakkelijk nieuwe schijven aan en schrijft zelf de rechten toe.

Probeer Nomadesk gratis uit
Probeer nu 14 dagen gratis Nomadesk en ervaar hoe gemakkelijk en veilig u kunt werken,laat ons even per mail weten dat u geïnteresseerd bent, dan maken wij een proefaccount voor u aan. 2tcloud@titana.com

Intel | Microsoft | Toshiba | MSI | Asus | Brother | Tiptel | Netgear | Iiyama | Kyocera | Gigaset Pro | en veel meer|

© 2024 Titana Automatisering